مشاوره و اجرای نرم افزارهای سازمانی

نرم افزارهای سازمانی

 

نرم افزارهای سازمانی یکی از نیازهای بالقوه سازمان‌ها برای دسترسی ایمن و قابل اعتماد به داده‌ها هستند. امروزه این موضوع چه برای کسب و کارهای کوچک و چه شرکت‌های بزرگ، اهمیت فراوانی دارد. پتانسیل شگفت‌انگیزی که نرم‌افزارهای سازمانی (ES) از طریق قدرت فناوری به جهان معرفی کرده‌اند نه تنها نحوه رشد کسب‌وکارها را تغییرداده؛ بلکه باعث‌شده تا آن‌ها ابتکارات عملیاتی و استراتژیک خود را تحت کنترل و به‌روز نگه دارند.

 

نرم افزارهای سازمانی چیست؟

 

نرم افزار Enterprise یک برنامه کامپیوتری بوده که هدف آن کمک به شرکت‌های بزرگ با چندین نیاز مانند تجزیه و تحلیل داده‌ها، مدیریت فروش و بازاریابی، خدمات مشتری و بسیاری موارد دیگر است. به طور معمول این ابزارها برای خدمت به تعداد زیادی از کاربران با مقیاس پذیری و قابلیت یکپارچه سازی بالا طراحی شده‌اند. چنین نرم‌افزاری در صنایع بزرگ، دولت‌ها، خرده‌فروشان، بیمارستان‌ها و بخش‌هایی مانند فروش، بازاریابی، خدمات مشتریان، امور مالی و… به خوبی عمل می‌کند.

 

چرا نرم افزارهای سازمانی مهم هستند؟

 

این ابزار حرفه‌ای به لطف تکنولوژی پیشرفته خود مانند اتوماسیون، تجزیه و تحلیل داده‌ها و… می‌تواند موجب پیشرفت کسب و کارهای کوچک و بهبود و رشد بیشتر شرکت‌های بزرگ شود. علاوه بر این کاربرد نرم افزارهای سازمانی عبارتد از:

  • بهبود بهره‌وری سازمانی: این سیستم تمامی کارهای خسته‌کننده و وقت گیر که باعث می‌شوند شرکت برای آن‌ها ساعت‌ها زمان تلف کند را در عرض چند دقیقه انجام می‌دهد. زمانی که شما وقت و انرژی بهتری داشته‌ باشید، زمان خود را صرف کارهای ارزشمندتر می‌کنید. در نهایت باعث بهره‌وری عملیاتی و نتایج بهتر و هزینه و تلاش کمتر خواهد شد.
  • بهبود بهره‌وری کارکنان: این نرم افزار کار کارکنان را بسیار کارآمدتر می کند؛ زیرا مجموعه‌ای از ویژگی‌ها را برای راحتی عملیات روزانه آن‌ها فراهم می‌سازد. از این طریق کارایی و بهره وری کلی کارکنان افزایش می‌یابد و همکاری با سایر تیم‌ها نیز آسان‌تر می‌شود.
  • بهبود محصولات و خدمات: نرم افزارهای مدیریتی و سازمانی به کسب و کارها دانش لازم برای تصمیم گیری آگاهانه در مورد توسعه و مدیریت محصول را می‌دهند. دسترسی به تمام جزئیات مرتبط با عملکرد محصول می‌تواند به بهینه سازی مشکل و ارائه بهترین محصولات یا خدمات بر اساس نیاز مشتریان کمک کند.
  • ایجاد رضایت مشتری: به طور طبیعی روشی که یک سازمان با آن کار می‌کند، مستقیماً بر نحوه درک مشتریان تاثیر می‌گذارد. ES به کسب‌وکارها کمک می‌کند تا گردش کار خود را مدیریت کرده تا بتوانند مشتریان را راضی نگه دارند. نرم‌افزارهایی مانند CRM یا اتوماسیون بازاریابی، دید متمرکزی از داده‌های مشتری برای درک بهترین راهکارها را فراهم می‌سازند.

 

نقش نرم افزارهای سازمانی در حوزه‌های مختلف شغلی چیست؟

 

ES می تواند عملکرد کلی یک سازمان را از کارکنان گرفته تا محصولات و مشتریان بهبود بخشد. با این حال طیف گسترده‌ای از زمینه‌های تجاری وجود دارند که در آن‌ها این نوع نرم افزارهای پرکاربرد بسیار ارزشمند تلقی می‌شوند.

فروش
وقتی صحبت از شرکت‌ها به‌میان می‌آید، فروش فرآیند پیچیده‌ای است که مراحل و بازیگران عمده زیادی دارد. برای کنترل همه چیز به‌صورت کارآمد، سازمان‌ها به نرم‌افزار فروش برای خودکارسازی فرآیندهای کلیدی، تقویت همکاری بین تیم‌ها، پیگیری عملکرد آن‌ها از طریق تجزیه و تحلیل و گزارش‌های فروش و دریافت نمای 360 از تمام عملیات فروش متکی هستند. ابزارهای CRM اغلب برای این منظور مورد استفاده قرار می‌گیرند. به این دلیل که فعالیت‌های بازاریابی و فروش را بهبود می‌بخشند تا بتوانید در کسب و کارتان نتایج بهتری را به دست آورید.

بازاریابی
این ابزار به‌طور گسترده در بخش بازاریابی برای کمک به شناسایی علایق، نقاط منفی مشتریان و بهینه سازی آن‌ها برای اطمینان از این‌که راضی خواهند بود، استفاده می‌شود. درست مانند فروش که تیم‌های بازاریابی برای تقسیم‌بندی مشتریان، اجرای کمپین‌های تبلیغاتی و سنجش اثربخشی آن‌ها برای تولید، به نرم افزارهای سازمانی CRM متکی هستند.

منابع انسانی
هر چه شرکت بزرگتر باشد، انجام کارآمد تمام وظایف و فرآیندهای مربوط به کارمندان بخش منابع انسانی دشوارتر خواهد بود. به همین دلیل به نرم‌افزاری نیاز است که برای کمک به مدیریت و اتوماسیون فرآیندهای مختلف منابع انسانی مانند استخدام، حقوق، دستمزد، آموزش کارکنان، مدیریت عملکرد، گزارش‌دهی منابع انسانی و… مورد استفاده قرار گیرد. در واقع انتظار می‌رود که بازار نرم افزارهای سازمانی فناوری منابع انسانی در سال‌های آینده به‌طور تصاعدی رشد کند و تا سال ۲۰۲۹ به ارزش ۳۹.۹۰ میلیارد دلار برسد.

امور مالی
مسلماً یکی از مهم‌ترین حوزه‌های یک کسب و کار، بخش مالی آن است. این نرم افزار کمک می‌کند که مسئولان این بخش بی‌نهایت سود ببرند. به عنوان مثال برای خودکار کردن گزارش‌های مالیاتی و مطابق با قانون، بودجه‌بندی و پیش‌بینی، گزارش‌های حسابداری، ردیابی هزینه‌ها، مدیریت درآمد، برنامه‌ریزی تولید و سایر فرآیندها می‌توانند از این نرم افزار استفاده نمایند. همچنین با‌توجه به این‌که بخش مالی نیاز به ارتباط با سایر حوزه‌های تجاری دارد، این نرم افزارهای سازمانی به آسانی این کار را اجرایی می‌کنند.

فناوری اطلاعات IT
وقتی صحبت از شرکت‌های بزرگ به میان می‌آید، نرم‌افزار فناوری اطلاعات برای مدیریت هر مشکلی ضروری است. با تبدیل شدن حملات سایبری به عنوان یک تهدید پنهان، نیاز به نظارت بر سیستم حیاتی می‌باشد. این پلتفرم‌ها به شناسایی تهدیدها و مسائل کمک می‌کنند تا بخش فناوری اطلاعات بتواند زمان بیشتری را برای وظایف دیگر در نظر گرفته و بر آن‌ها تمرکز کند.

خدمات مشتری
مشتریان مهم‌ترین بخش هر سازمانی هستند، مهم نیست سازمان چقدر بزرگ یا کوچک باشد. راضی نگهداشتن مشتری از اهمیت بالایی برخوردار است. شرکت‌های بزرگ عمدتاً از نرم‌افزارهای ارتباط درون سازمانی برای بهینه‌سازی پشتیبانی مشتری استفاده می‌کنند. به عنوان مثال برخی از پلتفرم‌ها چت‌های زنده را در وب‌سایت یا سایر کانال‌های ارتباطی ارائه می‌دهند. در حالی که برخی دیگر ردیابی تعداد مسائل، فرکانس و زمان را ارائه می‌دهند تا اطمینان یابند که تقاضا به‌طور مناسب پوشش داده می‌شود.

 

بهترین نرم افزارهای سازمانی در بازار کدامند؟

 

  1. هوش تجاری (BI): هوش تجاری مظهر تجزیه و تحلیل، مدیریت، نظارت و گزارش هوشمند داده‌های موفق است.
  2. مدیریت ارتباط با مشتری (CRM): یکی از مهمترین ابزارها بدون توجه به اندازه شرکت است. در واقعCRM یک ابزار سازمانی ضروری برای مدیریت و بهینه‌سازی تعاملات در حین ایجاد روابط با مشتریان بالقوه به‌حساب می‌آید.
  3. نرم افزار حسابداری: ابزارها و قابلیت‌های لازم را برای کمک به کسب و کارهای بزرگ و مدیریت امور مالی آن‌ها فراهم می‌سازد. این پلتفرم‌ها در کنار ویژگی‌های کلیدی گزارش‌دهی و تحلیلی، به ردیابی فعالیت‌های مالی روزانه از جمله مدیریت دارایی، هزینه‌ها، درآمد و همچنین حساب‌های پرداختنی و دریافتنی می‌پردازند.
  4. بازخورد مشتری و کاربر: نگاه کردن به نظرات کاربران با استفاده از داده‌ها و تجزیه و تحلیل به شما این امکان را می‌دهد تا محصول خود را بهبود ببخشید.
  5. طراحی محتوا: طراحی محتوا نقش مهمی در استراتژی بازاریابی کلی دارد. به این دلیل که تصاویر، رنگ‌ها و اشکالی که معرفی می‌کنید عناصر هویتی هستند که مشتریان، شما را با آن‌ها می‌شناسند.
  6. پرداخت آنلاین: از آنجایی که دنیا بیش از هر زمان دیگری به هم متصل شده‌است، شرکت‌ها باید به‌دنبال راهی آسان و ایمن برای پرداخت مشتریان خود باشند.
  7. استخدام منابع انسانی: از آنجایی که همه چیز دیجیتالی شده، شرکت‌ها به سیستمی نیاز دارند تا در انتخاب مناسب کارمندان به آن‌ها یاری دهد.
  8. نرم افزار مدیریت حقوق و دستمزد: یکی از مهم‌ترین وظایف بخش منابع انسانی است. در طول فرآیند حقوق و دستمزد، مشاغل باید از رعایت قوانین مالیاتی و سایر مقررات مالی اطمینان حاصل نمایند. با در نظر گرفتن این موضوع، نرم افزار حقوق و دستمزد سازمانی و نرم افزار مدیریت کارمندان به مدیریت و خودکارسازی فرآیند حقوق و دستمزد کمک می‌کند. در عین حال به کارکنان منابع انسانی زمان بیشتری را برای تمرکز بر سایر وظایف مهم می‌دهد.

 

انواع نرم افزارهای سازمانی در بازار کدامند؟

 

  • نرم افزار سیستم‌های مدیریت محتوا (CMS) : ساخت یک وب سایت بصری با انواع محتوای دیجیتال مانند متن، تصاویر، ویدئوها و بخش‌هایی که کاربران می‌توانند با محتوا تعامل داشته باشند، جزء ضروری یک استراتژی بازاریابی موفق برای هر نوع شرکتی است. سیستم‌های مدیریت محتوا (CMS) برای ایجاد، انتشار و مدیریت محتوا برای ارائه آن به بهترین شکل ممکن استفاده می‌شود.
  • مدیریت پروژه (PM): نرم افزارهای مدیریت پروژه سازمانی راه حلی عالی برای تیم‌هایی است که به‌دنبال تکمیل پروژه‌ها در زمان و بودجه مناسب هستند.
  • تجزیه و تحلیل وب: انواع مختلف نرم افزارهای سازمانی بدون تجزیه و تحلیل وب کامل نمی‌شوند؛ زیرا وب سایت یک ابزار قدرتمند در محیط دیجیتال امروزی است.
  • برنامه ریزی منابع سازمانی (ERP): به شرکت‌ها کمک می‌کند تا تمام بخشهای مدیریتی، موجودی، حسابداری، CRM، منابع انسانی، تبلیغات و افراد دیگر را به منظور اشتراک‌گذاری اطلاعات از طریق یک پایگاه داده واحد یکپارچه نماید.
  • نرم افزار مدیریت سفارش (OMS) : به کسب و کارها در ردیابی، پردازش و مدیریت تمام جنبه‌های مربوط به انجام سفارش از پذیرش تا پرداخت، اولویت‌های حمل و نقل و پیگیری تحویل کمک می‌کند.

برای تهیه انواع نرم افزارهای سازمانی پیشرفته و به روز می توانید با آسام دیتا در ارتباط باشید و از تیم پشتیبانی مجموعه جهت دریافت خدمات گسترده تر مشاوره رایگان دریافت کنید.